Juhlakiertue

tule. kokeile. voita.

Aikataulu

14.5. Vaasa
(Raippaluodon ampumarata, klo 14 – 21, osoite Vallgrundintie 305, 65800 Raippaluoto)

15.5. Lohtaja
(Houraatin ampumarata, klo 12 – 18)

16.5. Oulu
(Hiukkavaaran ampumarata, klo 14 – 19)

27.5. Helsinki
(Sipoo SSG:n riistamaalirata, klo 14 – 20)

29.5. Turku
(Nuutin ampumarata, klo 14 – 20)

ja Grande Finalena Pirkanmaan Erämessut 2019 Parkanossa 7.6.-9.6. Messualueen ja ampumaradan välillä on ilmainen bussikuljetus ja radalla olemme:

PE 7.6. klo 13 – 18
LA 8.6. klo 11 – 18
SU 9.6. klo 11 – 16

Vuonna 1979 yksi Suomen tunnetuimmista asesuunnittelijoista, Torsti Laaksonen, perusti yhtiömme tavoitteenaan kehittää täydellinen suoravetoiseen lukkoaktioon perustuva metsästyskivääri. Tavoite saavutettiin, kun suoravetoinen Lynx 94 -lukkoaktio patentoitiin vuonna 1994.

Olemme valmistaneet Suomessa kivääreitä 40 vuotta ja tuotteemme ovat todellakin kotimaista tuotantoa. Ainoastaan piippu tulee Saksasta Lothar Walther GmbH:n tehtaalta. Kaikki muut osat, pienintäkin nippeliä myöden, ovat kotimaassa valmistettuja. Tunnemme tuotteidemme valmistusketjun pienimpiä yksityiskohtia myöden ja koko valmistusketju Lynxin tehtaan henkilöstöstä jokaiseen alihankkijaamme seisoo ylpeydellä asiakaslupaksemme takana: valmistamme markkinoiden luotettavimmat kiväärit. 

”Mikä siinä Lynxissä muka on niin hienoa?”

Tämän kysymyksen saamme usein eteemme – varsinkin nettikeskusteluissa. Kysymys on täysin oikea, sillä asiakaslupauksemme on varsin kova. Kysymykseen on lyhyt ja pitkä vastaus. Lyhyt vastaus on se, että kun työkalunasi on Lynx-kivääri, voit keskittyä täydellisesti omaan suoritukseesi – aseeseesi voit luottaa 100 %:sti jokaisessa tilanteessa. Joskus tämä varmuus tarkoittaa eroa saaliin saamisen tai menettämisen välillä. Osalle metsästäjistä panoksena voi olla myös oma turvallisuus vaarallisempaa riistaa metsästettäessä.

Pidempi vastaus sisältää kertomuksen aseidemme valmistuksessa käytettävistä materiaaleista, ainevahvuuksista, pintakäsittelyistä, tarkkuuksista ja toleransseista ja monesta muusta asiasta. Ja näihin kaikkiin saat vastauksen osallistumalla juhlakiertueellemme. Meille aseista keskusteleminen on intohimo, ja näytämme sinulle niin perinpohjaisesti kuin haluat kaiken sen, mikä tekee Lynx-kivääristä metsästäjän luotettavimman työkalun. 

”Niin se kiertue… mitäs siellä tapahtuu?”

Järjestämme touko-kesäkuun aikana 40-vuotisjuhlakiertueen kuudella ampumaradalla ympäri Suomea. Tilaisuuksissa ovat esillä omien kivääreidemme lisäksi yhteistyökumppaneidemme korkealaatuiset tuotteet. Pääset myös koeampumaan kivääreitämme sekä tauluihin että kohti hyökkäävällä karhuradalla. 

Eikä tässä vielä kaikki. Kaikkien juhlakiertueemme kävijöiden kesken arvotaan syksyllä 2019 custom made Lynx-kivääri, jollaista valmistetaan vain yksi kappale. Kyseessä tulee siis olemaan todellinen keräilyharvinaisuus.

Yhteistyössä

Pysy ajantasalla - tilaa kiertueen uutiskirje sähköpostiisi